Σχετικά

Πιστός στα πατροπαράδοτα ιδανικά και ταυτόχρονα ατόφιος άνθρωπος ο Κωστής παράγει τυροκομικά προϊόντα τα οποία μπορούμε να δίνουμε στα παιδιά μας και νιώθουμε ασφαλής αλλά και υπερήφανοι για την διατροφή τους                                                

Το 1974 ο Γεώργιος Ηλιάκης ίδρυσε ένα μικρό τυροκομείο στο Κάτω Μαλλάκι Ρεθύμνου για την τυροκόμηση του γάλακτος που παράγονταν από τα ζώα του. Όραμα του ήταν να δημιουργήσει ένα σύγχρονο τυρομομείο της εποχής του από το οποίο θα παρήγαγε προϊόντα με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο χωρίς προσθήκες διαφόρων υποκατάστατων αλλά μόνο με φρέσκο γάλα από την οικογένεια του και από κτηνοτρόφους τις περιοχής του.

Το 1996 εντάσσεται στο νόμο 866/96 λαμβάνει κοινοτική χρηματοδότηση και τελειοποιεί την μονάδα του σε ένα χώρο έκτασης 1000 τ.μ. Ένα χρόνο μετά το 1997 η επιχείρηση μετατρέπεται σε ΗΛΙΑΚΗΣ Α.Ε. με τυροκόμο πια τον γιο του Κωστή Ηλιάκη ο οποίος γίνεται συνεχιστής του και αναλαμβάνει τα ηνία του τυροκομείου.

Πιστός στα πατροπαράδοτα ιδανικά και ταυτόχρονα ατόφιος άνθρωπος ο Κωστής παράγει τυροκομικά προϊόντα τα οποία μπορούμε να δίνουμε στα παιδιά μας και να νιώθουμε ασφαλής αλλά και υπερήφανοι για την διατροφή τους      

Η θέληση του για εξέλιξη και δημιουργικότητα δίχως να παραλείψει τις αξίες του είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα προϊόντα Ηλιάκη πάντα αξιόπιστα.

Επικοινωνία

TOP